cherchez تصادف قانون معرفی مجازات راننده

cherchez: تصادف قانون معرفی مجازات راننده تصادفات وسیله نقلیه پلیس راهنمایی رانندگی

گت بلاگز اخبار علمی و آموزشی بازی ساندویچ‌ها با جَوی

به گزارش ابتکار ؛دانشمندان دانشگاه منچستر یکی از مقصران شگفت انگیز گرمایش زمین را پیدا کرده اند؛ یعنی ساندویچ! ولی آیا این خوشمزه های کوچک در معرض اتهام قرا

بازی ساندویچ‌ها با جَوی

بازی ساندویچ ها با آب و هوا

عبارات مهم : تاریخ

یک ساندویچ به اندازه 8/6 میلیون ماشین گاز کربن به اتمسفر زمین می فرستد

به گزارش ابتکار ؛دانشمندان دانشگاه منچستر یکی از مقصران شگفت انگیز گرمایش زمین را پیدا کرده اند؛ یعنی ساندویچ! ولی آیا این خوشمزه های کوچک در معرض اتهام قرار گرفته اند؟ در نخستین مطالعه، محققان بررسی عمیقی را روی انواع متفاوت ساندویج در طول تناوب تولید آنها انجام داده اند و دریافته اند که ساندویچ های سه گوش یا مثلثی یا همان کلاب ها می توانند به تنهایی به اندازه 8.6 میلیون ماشین در بریتانیا گاز کربن منتشر کنند.

بازی ساندویچ‌ها با جَوی

سال ۲۰۱۷، به عنوان گرم ترین سال کره زمین به ثبت رسیده است و بر اساس داده های اولیه برنامه کوپرنیک راجع به تغییرات اقلیمی، علت این زیاد کردن دما در سال ۲۰۱۷ تنها پدیده آب و هوایی ال نینو نبوده هست، بلکه علاوه بر این پدیده، میزان دی اکسید کربن نیز به میزان 2 درصد در این سال زیاد کردن داشته هست. تحقیقات نشان می دهند بین زیاد کردن میزان گازهای گلخانه ای موجود در اتمسفر با گرم شدن کره زمین ارتباط مستقیمی وجود دارد. گازهایی که دی اکسید کربن بخش قابل توجهی از آن را تشکیل می دهد و عمدتاً از کاربرد سوخت های فسیلی ناشی می شود.

طبق گزارش پروژه جهانی کربن در خرداد ۱۳۹۶ چین با تولید هر سال ۱۰۳۵۷ میلیون تن دی اکسید کربن بزرگترین کشور آلوده کننده هوا و آمریکا با تولید هر سال ۵۴۱۴ میلیون تن در ردیف دوم و هند با تولید هر سال ۲۲۷۴ سوم و روسیه با تولید هر سال ۱۶۱۷ میلیون تن چهارم و ژاپن با تولید هر سال ۱۲۳۷ میلیون تن پنجم و آلمان با تولید هر سال ۷۹۸ میلیون تن ششم و کشور عزیزمان ایران با تولید هر سال ۶۴۸ میلیون تن گاز دی اکسید کربن در ردیف هفتم قرار دارد. ولی آن طور که محققان دریافته اند سوزاندن سوخت های فسیلی تنها عامل تولید دی اکسید کربن نبوده هست. ساندویچ های خوشمزه ای که موقع گرسنگی عموما به سراغ آن می رویم نیز به اندازه خودروهایی که سوارشان می شویم می توانند گازهای گلخانه ای را در اتمسفر زمین منتشر کنند. ولی چگونه؟

به گزارش ابتکار ؛دانشمندان دانشگاه منچستر یکی از مقصران شگفت انگیز گرمایش زمین را پیدا کرده اند؛ یعنی ساندویچ! ولی آیا این خوشمزه های کوچک در معرض اتهام قرا

ساندویچ ها از کجا آمدند؟

شاید جهت آنکه پی به این راز شگفت انگیز ببریم که ساندویچ ها چگونه باعث گرم تر شدن زمین می شوند باید چرخی در تاریخ بزنیم و به این پرسش پاسخ دهیم که اصلا ساندویچ ها چگونه اختراع شدند؟ در سال 1762 میلادی، دوک چهارم با اختراع ساندویچ دنیای آشپزی را لرزاند. او که نمی توانست در وقت شرط بندی از سر میز قمار بلند شود و غذا بخورد به خدمتکارانش دستور داد تا گوشت را میان دو تکه نان قرار دهند و نان ها را به یکدیگر بچسبانند. در آن وقت این ساندویچ مدرن تبدیل به یکی از محبوب ترین غذاهای مردم شد.

11.3 میلیارد دلار پول مردم بریتانیاخرج ساندویچ می شود

طبق آماری که انجمن ساندویچ بریتانیا منتشر کرده هست، بریتانیا 8 میلیارد پوند (11.3 میلیارد دلار) هر سال در 11.5 میلیارد ساندویچ صرف می کند که نیمی از آن در منزل تولید می شود و نیمی دیگر در مغازه ها، سوپرمارکت ها، کیوسک ها و ایستگاه های خدماتی عرضه می شود. تیم منچستر به منظور آشنایی زیاد اثرات زیست محیطی این کلیدها، بیش از 40 نوع متفاوت ساندویچ، دستورالعمل ها و ترکیب ها و نحوه ساخت، بسته بندی، حمل و نگهداری آنها را مورد بررسی قرار داد. علاوه بر این، آنها زباله های تولید شده است در ساخت این ساندویچ ها، و همچنین ساندویچ های قدیمی، فاسد شده است و یا به سادگی که به دور انداخته شده است اند را مورد بررسی قرار داده اند. آنچه که محققان دریافتند این بود که ساندویچ ها با هم برابر نیستند و بعضی از ارقام دارای ضایعات کربن بیشتری نسبت به دیگری هستند. نتیجه های این تحقیقات نشان داده است که بالاترین ردپای کربن در ساندویچ های آماده شده، بسته بندی شده، ساندویچ تمام روزه یافت شد.

بازی ساندویچ‌ها با جَوی

تولید کربن هر ساندویچ برابر حرکت یک ماشین در 12 مایل

براساس نتیجه های تحقیقی که در مجله تولید و مصرف پایدار منتشر شده، عموما ساندویچ ها مشمول بر مواد غذایی نظیر تخم مرغ، گوشت گاو و سوسیس است و تا زمانی که همه آنها تولید شوند، بسته بندی شوند، در یخچال نگهداری شوند، فروخته شده است و از آنها ساندویچ تهیه شود و این ساندویچ تمامی مراحل بسته بندی، نگهداری در یخچال را طی کند تا فروخته شود و به وسیله مشتری خورده شود، تخمین زده می شود که به آنها 1،441 گرم (3.18 پوند) دی اکسید کربن اضافه شود که این مقدار کربن تولید شده است به اندازه کربنی است که یک ماشین در 12 مایل (19 کیلومتر) تولید می کند. در مقابل، کوچکترین ردپای کربن در یک ساندویچ ژامبون و پنیر خانگی دیده می شود. براساس تحقیقات به عمل آمده به طور کلی، ساندویچ های خانگی به طور بالقوه انتشار گازهای کربن را کم کردن می دهد.

به گفته این تیم تحقیقاتی، عوامل زیادی بر کم کردن و زیاد کردن کربن در ساندویچ ها تاثیر گذارند. مواد تشکیل دهنده ساندویچ ها یکی از این عوامل هست؛ موادی مانند گوشت به طور کلی و مخصوصا گوشت خوک، پنیر، آفتابگردان، کاهو و گوجه های گوشتی، رد پای گازهای کربن را در ساندویچ ها پر رنگ تر می کند. تولید این مواد و همچنین نان و چاشنی ها می تواند 37 تا 67 درصد دی اکسید کربن تولید کند. سایر عوامل عبارتند از بسته بندی که 8.5 درصد از انتشار گازهای گلخانه ای را باعث می شود، حمل و نقل (به خاص در کامیون های یخچال دار) سهم 4 درصدی از تولید گاز کربن را برعهده دارد و همچنین سردسازی و خنک نگهداشتن ساندویچ ها در یخچال در فروشگاه ها 25 درصد دیگر از تولید کربن را مشمول بر می شود.

به گزارش ابتکار ؛دانشمندان دانشگاه منچستر یکی از مقصران شگفت انگیز گرمایش زمین را پیدا کرده اند؛ یعنی ساندویچ! ولی آیا این خوشمزه های کوچک در معرض اتهام قرا

محققان ادعا می کنند که یک اتفاق راحت که تحت عنوان اصلاح سیستم فروش به تاریخ از آن یاد می کنند می تواند از هدر رفتن هر ساله بیش از 2000 تن ساندویچ در بریتانیا جلوگیری کند. گروهی از محققان معتقدند که «ما باید برچسب غذا های آماده را عوض کردن دهیم تا تاریخ استفاده را زیاد کردن دهد، لیکن برچسب های روی مواد غذایی از جمله ساندویچ های آماده معمولا کاملا محافظه کارانه هستند.» آنها می گویند: « ساندویچ های تجاری تحت آزمایش مشکل قرار می گیرند و به طور معمول جهت مصرف بیش از مدت تعیین شده است در تاریخ روی برچسب قابل مصرف هستند.»

واژه های کلیدی: تاریخ | ماشین | یخچال | محققان | میلیون | ساندویچ | ساندویچ | تولید گاز | دی اکسید کربن

دانلود


دانلود فایل ها

نویسنده : topsblog